وي 80 اثر نمايش داده شده در اين نمايشگاه را از شاخصترين آثار صنايع دستي توليد شده در منطقه و کشور خواند و گفت: صنايع دستي با توجه به روح لطيف و جاري زندگي که در آن وجود دارد، مسيري هنرمندانه و ظريف براي نمايش انزجار از حرکت موهن صورت گرفته عليه پيامبر است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي نيز در اين مراسم، آموزههاي ديني بهخصوص سيره پيامبر عظيمالشان اسلام را در ارتباط تنگاتنگ با روح هر مسلمان متعهد دانست و گفت: هنرمندان رشتههاي صنايع دستي آذربايجان شرقي با استقبال گستردهاي که از برگزاري اين نمايشگاه داشتند، نشان دادند که با ابزار هنر ميتوان صريحترين پاسخها را به عنوان مکمل راهپيماييهاي گسترده، عليه اهانتکنندگان به ساحت پيامبر داد.
تراب محمدي افزود: آيينه حسن با نمايش 80 اثر شاخص و برگزيده هنرمندان استان در رشتههايي همچون تذهيب، سفال، خطاطي، نقاشي روي چرم، نقاشي پشت آيينه، معرق و منبت چوب، ورني و تابلوفرش، تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي و نيز کاشي هفترنگ پاسخي به اهانت وارد شده به ساحت پيامبر(ص) است.
نمايشگاه «آيينه حسن» با نمايش آثاري ملهم از نام پيامبر اکرم(ص)، با حضور مدير موزه ملي ايران و مديرکل حوزه رياست سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي کشور، مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي و جمعي از هنرمندان و پيشکسوتان صنايع دستي استان افتتاح شد.
اين نمايشگاه در خانه پروين اعتصامي تبريز گشايش يافت و تا پايان مهرماه از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر آماده بازديد علاقهمندان خواهد بود.
ب/112
انتهای پیام/